Taletidskort eller abonnement – hvad skal jeg vælge?

Gennem de seneste 10 år, har markedet for mobiltelefoner og abonnementer udviklet sig helt vildt. Først og fremmest er modellerne blevet helt anderledes, og måden som vi bruger vores telefon på har også udviklet sig enormt. I begyndelsen brugte vi primært vores telefoner til at skrive og ringe. I dag bruger vi dem stort set til alt. Vi bruger dem som GPS, som kamera, til sociale medier og meget meget mere. I takt med dette er det også meget naturligt, at abonnementerne har udviklet sig rigtig meget. Før var det nok med et taletidskort, men har det gode gamle taletidskort stadig sin berettigelse i dag? Det har vi kigget nærmere på.

Perfekt til ferien

Skal du på ferie, så kan det være en idé at benytte sig at et taletidskort, medmindre du har et stort behov for at komme på nettet. Man kan hos sit teleselskab sagtens få lov at bruge sin mobil i udlandet uden at have et abonnement. Det er dog bare noget dyrere. Skal du væk i en uge eller to, så har taletidskortet stadig sin berettigelse.

Hvis dit behov kun er at ringe og skrive, har du ikke behov for et abonnement
Selvom de fleste af os nærmest er afhængige af sociale medier med mere, så er der jo stadig nogle af os, der ikke benytter det den dag i dag. Derfor har de heller ikke behov for dyre mobilabonnementer, og derfor er der slet ingen grund til at investere heri. Der findes mange selskaber, der sælger mobilabonnementer, og du vil helt sikkert også blive ringet op af en telefonsælger. Inden du binder dig til noget er det dog en god idé at sammenligne mobilabonnementer her. Det er nemt at købe taletidskort, og det kan du gøre i de fleste kiosker.

Festivaler

Sommeren er over os, og det betyder også, at der er gang i festivalerne. Mange unge vælger at tage en anden mobil med på festival, fordi den typisk er rigtig udsat. Det er ofte en gammel telefon, og derfor passer simkortet fra en Iphone heller til gammel Nokia. Her kan det være hurtigt og nemt blot at investere i et billigt taletidskort, så du kan komme i kontakt med dine venner under festivalen.