Gør det selv hjemmeside eller webbureau løsning

Står du over for at skal have en ny hjemmeside og du er i tvivl om hvorvidt du skal lave den selv eller få andre til det? I denne artikel vil vi komme ind på fordele og ulemper ved at få et webbureau til at lave din hjemmeside i stedet for at gøre det selv.

Gør det selv hjemmesiden – ofte mere besværligt end først antaget

Selvom der findes rigtig mange guides på nettet der omhandler, hvordan du kan lave din egen wordpress hjemmeside, så er det ikke altid de helt fortæller dig at der ofte kan opstå en del problemer efter at man har fået de første ting på plads. Oftest er disse guides kommet til live fordi at folkene der har skrevet dem gerne vil tjene kommission på at anbefale bl.a. et webhotel og de temaer man kan bruge. Derfor undlader de ofte at fortælle at det ikke er helt SÅ simpelt som de gerne vil have det til at fremstå.

Dermed ikke sagt at det ikke sagtens kan lade sig gøre at lave sin egen hjemme og få et flot produkt ud af det, men du skal bare være forberedt på at det kan komme til at tage dig lang tid at nå i mål, hvis du ikke har erfaring med at lave dem selv. Selvom du måske sparer lidt penge på den korte bane, så kan det sagtens komem til at koste dig på længere sigt, specielt fordi at et webbureau er godt inde i ting som fx søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering. Det er dog et helt kapitel for sig selv.

Et webbureau tager dig hele vejen – fra idé til færdigt produkt

Når du vælger at få lavet din hjemmeside hos et webbureau, har du dygtige og professionelle mennesker ved din side, der kan hjælpe dig med at få det helt rigtige udtryk til din hjemmeside. Derudover får du typisk også hjælp til at holde din hjemmeside ved lige, hvilket er en god ting hvis det er en wordpress hjemmeside du får lavet. De er nemlig notoriske for at have en meget stor andel af hackere der forsøger at få adgang til dem, da det er det mest udbredt CMS i verden.

Det er en branche, hvor konkurrencen de sidste par er blevet rigtig høj og derved er priserne blevet presset gevaldigt. Hvis du er på udkig efter en visitkort hjemmeside lavet i WordPress, ligger priserne typisk mellem 3.000 og 10.000 kr. Alt efter hvor du er placeret i landet, har du typisk en masse forskellige webbureauer at vælge i mellem, hvilket er meget rart, da det altid er rarest at mødes med hinanden for at få helt styr på hvor projektet skal hen af. Hos dette Webbureau i Århus, som vi selv har benyttet, finder du nogen af Danmarks dygtigste udviklere af wordpress hjemmesider, shopify webshops og meget mere.

Begge muligheder er værd at undersøge, men oftest vil det være langt billigst for de fleste mindre virksomheder at benytte sig af et professionelt webbureau, da det typisk giver mindst problemer på længere sigt.