Er du på udkig efter en ny hjemmeside?

Men du har slet ingen anelse om hvad der skal til for at få en hjemmeside op at stå. Ved første indskydelse, vil de fleste tro at det er meget vanskeligt, men det er det ikke nødvendigvis. Det eneste det kræver af dig der gerne vil lave en ny hjemmeside, er nemlig at du er god til at læse guides som du kan finde online.
Vi vil også gerne hjælpe til, så derfor har vi skrevet dette indlæg så du kan komme tættere på at få en hjemmeside online.

Vi skal ud og have fundet en hosting udbyder som første skridt på vejen. Det tager dog ikke lang tid, da der er andre der har gjort det nemt for os, som fx findhosting. Når du har klikket dig ind via linket, vil du se en oversigt over danske hosting udbydere. Unoeuro vil være et godt valg for langt de fleste, i tilfælde af at markedet virker uoverskueligt. Uanset hvilken hosting udbyder du vælger, så skal du blot udfylde de formularer der er på den pågældende side.

Når du har været i gennem processen med bestilling af hosting og domæne, er der en lille ventetid på at dk-hostmaster får peget dit domæne hen til det rigtige sted. Når du kan se den peger på den rigtige IP, så installerer du et såkaldt content management system kaldet WordPress, inde i din hostings interface. WordPress anbefaler vi altid til uerfarne folk, da det er et af de mest udbredte content management systemer, så du vil altid kunne finde hjælp skulle der opstå problemer. Det tager ca. 2 minutter at installere wordpress, og du kan derefter gå i gang med alt opsætning af de basale ting. Videoen som vi har sat ind her nedenfor, viser fra start til slut hvordan du gør:

Skridtet herefter er at finde ud af hvilket design din hjemmeside skal have. Du kan finde mange færdigudviklede skabeloner på hjemmesider som fx themeforest. Det tema du ender med at købe, skal du så have installeret inde i dit WordPress interface. Nu er næste skridt blot at få konfigureret den skabelon som nu er aktiveret på din hjemmeside. Som regel vil du kunne bruge en demo som følger med temaet, som hurtigt installerer temaet så det ligner det du så. Nu kan du efter alt det arbejde, begynde at fylde din nye hjemmeside op med en masse godt indhold.