4 trins guiden til gulvafslibning

Teknologien og teknikkerne bag gulvafslibning er i den seneste tid virkelig gået fremad, hvilket betyder at når man skal have så gulv restaureret så får man et meget bedre finish end man gjorde før i tiden. Et godt udført gulvafslibning skaber et gulv der er både slidstærkt og flot at se på.

Det er vitalt at den gulvafslibnings ekspert du vælger er godt uddannet og erfaren i at udføre arbejdet. Den følgende information giver dig indsigt i hvordan professionelle gulvslibere arbejder og giver dig den nødvendige basis til enten at udføre arbejdet selv eller blot ruste dig til at vælge den rigtige til at udføre arbejdet for dig.

Skridt #1

Sørg for at det område du skal have slebet er helt og aldeles ryddet for møbler og andet der kunne blive skadet under slibningsprocessen. Dette vil hjælpe med at gøre det hele meget hurtigere uanset om det er dig selv eller en professionnel der ksla udføre arbejdet. Typisk vil en professionel sørge for at alt er som det skal være inden de sætter gang i arbejdet, herunder dykning af søm ol.

Skridt #2

Sørg for at reparere gulvet hvor det er nødvendigt. Hvis der er nogen steder gulvet er løst, så sørg for at få det sat ordentlig fast, da det ellers kan betyde dyre reparationer af slibemaskine.

Skridt #3

Det tredje skridt i processen er at slibe gulvet. Det kan være en lang og hård omgang, da man typisk sliber et gulv op til 3 gange for at sikre at det er helt og aldeles klart. Sørg for at være meget opmærksom på at hele området bliver slebet lige meget. Det betaler sig i sidste ende at være meget grundig.

Skridt #4

Nu skal du slibe med kantskæreren. Det er en maskine der har et ry for at være svær at styre, men det er faktisk slet ikke så galt når man først lige fanger det. Sørg for at bruge den med en side til side bevægelse og sørg ligeledes for at komme ind alle de steder hvor den store maskine ikke kunne komme til. Gentag processen indtil der ikke længere er steder der mangler.

Det var en kort guide til hvordan man kan slibe sit gulv selv. For langt de fleste kan det bedre svare sig at få et professionelt gulvsliber firma til at hjælpe med processen, da det ofte er en ret omstændig proces.